L'Equip de Be Well

Direcció del Centre

Cynthia Del Pino Gil

Directora Fundadora

Psicòloga d'Adults i Infanto-Juvenil, directora de Be Well. Màster en Psicologia Clínica i de la Salut, Màster en Psicologia Infanto-Juvenil.

Maecenas viverra lectus ac lacus euismod, nec volutpat elit vulputate. Morbi volutpat fermentum odio, maximus sagittis enim. Nullam gravida leo vitae sapien sodales, sit amet lobortis nisi euismod.

Especialistes

Estela Franco Rodríguez

Psicologia

Llicenciada en Psicologia, Psicoterapeuta Caracteroanalítica, especialista en Criança Ecològica

Tracta persones joves i adultes a través de la Psicoteràpia breu caracteroanalítica i Psicoteràpia profunda (vegetoteràpia); a més, realitza processos d'assessorament a famílies des de la Criança Ecològica. També porta més de deu anys facilitant grups d'acompanyament emocional a través de l'art i la creativitat amb diferents col·lectius. Desenvolupa una feina on el respecte del ritme i les particularitats pròpies de cada persona són bàsiques. Busca que cos, ment i emocions estiguin en constant relació i equilibri.

Irene Bertomeu Bertomeu

Psicologia

Graduada en Psicologia. Màster en Psicologia Sanitària

història

Anna Albert Albesa

Psicologia

Llicenciada en Psicologia. Màster en Psicologia Clínica i de la Salut

Sed cursus sem at orci eleifend, eget tincidunt purus convallis. Duis convallis ligula quis enim molestie fringilla. Duis mauris metus.

Sílvia Forcadell Marco

Fisioteràpia

Graduada en Fisioteràpia especialitzada en Tècnica Neuromuscularesquelètica

Professional referent en rehabilitació funcional individualitzada per a tot tipus de patologies traumatològiques (esquinços, fractures, artrosi, sobrecàrregues musculars, dolor lumbar i cervical…) i neurològiques (AVC, parkinson, esclerosi múltiple, paràlisi cerebral infantil…). Servei de taules personalitzades d'exercicis, d'estiraments i d'higiene postural, per tal de prevenir o disminuir el dolor de qualsevol tipus.

Isabel Miguel Suárez

Fisioteràpia

Graduada en Fisioteràpia, especialitzada en readaptació a l'activitat física i l'esport

Professional especialitzada en tractaments personalitzats dirigits a nivell preventiu, d’intervenció aguda i rehabilitador de lesions esportives. Tractaments de lesions derivades de l’activitat diària i traumatismes. Teràpies de manteniment grupals per a gent d’avançada edat amb rics de caigudes. Realització de tècniques manuals musculars, facials amb ganxos de fibrinòlisis i ventoses i tractament de punts gallet amb punció seca i digital. Prescripció de programes d’exercicis amb recuperació funcional propioceptiva. Embenats funcionals, kinesiotape i en constant formació per optimitzar els resultats i millorar els temps de recuperació dels pacients.

Zoraida Soldado Esteban

Pedagogia

Graduada en Pedagogia, especialitzada en Pedagogia Terapèutica i Orientació Educativa

Professional referent per a proporcionar als usuaris els aprenentatges, les eines i les estratègies necessàries per aprendre. Realitza reeducacions en aquests àmbits: alteracions de la lectoescriptura, alteracions de l'expressió oral, alteracions de les capacitats cognitives bàsiques i complexes, trastorns d'aprenentatge, aspectes conductuals, tècniques d'estudi i orientació educativa.

Alba Simón Ferrers

Pedagogia

Graduada en Educació Especial, especialitzada en Pedagogia Terapèutica

Sed cursus sem at orci eleifend, eget tincidunt purus convallis. Duis convallis ligula quis enim molestie fringilla. Duis mauris metus.

Noèlia Belmonte Curto

Pedagogia

Graduada en Pedagogia

historia

Joana Pardo Pons

Logopèdia

Diplomada en Logopèdia. Graduada en Educació Infantil

Professional en l'àmbit educatiu i lingüístic, proporciona als nostres usuaris les eines per millorar qualsevol tipus de trastorn de la comunicació. Treballa per tal de solucionar alteracions en la parla, la veu i la lectoescriptura, així com la necessitat d'estimulació del llenguatge.

Sandra Llorca Costa

Logopèdia

Graduada en Logopèdia

Professional en l'àmbit lingüístic, s'encarrega de la prevenció, la detecció i l'avaluació de les alteracions de la comunicació, del llenguatge, de la parla, de l'audició i de les funcions orals associades (com la respiració, la masticació o la deglució, per exemple).

Roser Subirats Barberà

Dietètica

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments

Professional amb més de 10 anys d'experiència i formació en el món de la nutrició i la salut. Treballa els àmbits de la nutrició clínica, la restauració col·lectiva i la promoció per a la salut, especialment de nens i adolescents, ja que ha estat durant quatre anys la responsable i coordinadora local d'un programa de salut infantil per a la prevenció de l'obesitat.

TOP