L'Equip de Be Well

Direcció del Centre

Cynthia Del Pino Gil

Directora Fundadora

Psicòloga d'Adults i Infanto-Juvenil, directora de Be Well. Màster en Psicologia Clínica i de la Salut, Màster en Psicologia Infanto-Juvenil.

Psicòloga General Sanitària col·legiada 18648, formada i especialitzada en Psicologia Clínica d'Adults, Adolescents i Infància. Terapeuta de Parelles i Famílies. Especialitzada en Trastorns d'Aprenentatge. Formada en diverses disciplines, com ara: Teràpies Contextuals, ACT, Mindfulness, Teràpia Familiar Sistèmica i Teràpia Breu Estratègica. Formadora i conferenciant, imparteix xarrades i tallers al territori. Empatia, acceptació incondicional i autenticitat la representen. Intervé en diverses activitats professionals i la seva passió és acompanyar a les persones a través de les disciplines i la seva experiència . Al llarg de la seva carrera com a Psicòloga, que ja compta amb 10 anys d'experiència, s'ha format en diverses orientacions psicològiques i totes elles li han donat una perspectiva de psicologia integradora i l'han ajudat a concebre a la persona des d'una perspectiva biopsicosocial. La seva filosofia és "El treball en Equip", així crea Be Well, Centre Integral de Salut a Sant Carles de La Ràpita. Va obrir les portes al 2016, és el seu projecte, el seu Somni, on l'equip de persones que formen part treballen conjuntament de forma biopsicoSocial. A dia d'avui, un equip de dones apassionades per la seva feina.

Especialistes

Anna Albert Albesa

Psicologia

Llicenciada en Psicologia. Mestra d’Educació Especial. Màster en Psicologia Clínica i de la Salut. Màster en Psicologia Clínica i Psicoteràpia. Màster en Psicologia Legal, Forense i Criminològica

Psicòloga col·legiada que al llarg de la seva carrera s’ha especialitzat en psicopatologia clínica infanto-juvenil, psicopatologia clínica d’adults i psicoteràpia. La seva formació des de diferents orientacions psicològiques li aporta una visió de la psicologia integradora que concep a la persona des d'una perspectiva biopsicosocial i global, amb l’objectiu d’acompanyar-la i millorar en les seves dificultats, fomentant una millor comprensió de si mateixa i un increment del benestar en la seva vida. Mitjançant tècniques adaptades a cada problema se li ensenya a la persona els recursos que l’ajudaran a obtenir nous coneixements, habilitats i formes alternatives d’actuació, entre altres punts estratègics.

Irene Bertomeu Bertomeu

Psicologia

Graduada en Psicologia. Màster en Psicologia Sanitària

Psicòloga general sanitària formada i especialitzada en intervenció sistèmica. Treballa des del respecte i la prudència, facilitant l'establiment del vincle i promovent la connexió emocinal. Acompanya joves i adults en les seves dificultats, generant processos de millora interns, facilitant recursos i estratègies d'afrontament i promovent la pròpia connexió emocional. Atén també nens i nenes amb dificultats emocionals, conductuals, vinculars o amb trastorns del neurodesenvolupament. Més enllà de treballar amb les famílies, la intervenció individual infantil la centra en la teràpia de joc, amb la finalitat d'ajudar els nens i nenes a expressar-se emocionalment, explorar els seus pensaments i sentiments i donar sentit a les seves experiències de vida.

Nereida Ferrer Lucas

Psicologia

Graduada en Psicologia. Màster en Psicologia General Sanitària i especialitzada en Sexologia i Teràpia de Parella

Psicòloga general sanitària formada i especialitzada en Teràpia Cognitiu-Conductual (TCC). Alhora, té el màster en sexologia i teràpia de parella d’ISEP, a València. Treballa des de la proximitat, el caliu i el respecte. Acompanya tant a joves com a adults en el seu procés d’autoconeixement i creixement personal. Ajuda en la gestió de conflictes de parella, així com en problemes de comunicació, en tornar a connectar o en la presa de decisions, entre d’altres. A la seva vegada, amb la teràpia sexual pot ajudar-te a recuperar la passió i a tornar a gaudir d’una sexualitat plena i lliure, abordant problemes o dificultats sexuals i reforçant l’educació sexual des de la normalització i l’acceptació d’un mateix com a ésser sexuat.

Carlota Jardí Mor

Psicologia

Graduada en Psicologia

Psicòloga graduada en Psicologia per la Universitat de Lleida i especialitzada en Teràpia Racional Emotiva Conductual (TREC) per l'Institut Ret de Barcelona, centre afiliat a l'Albert Ellis Institute de Nova York. La seva especialitat li permet acompanyar tant a adults com als més joves de la família, adaptant la seva praxis a les peculiaritats úniques de cada persona i promovent un tracte càlid, proper i sincer. Considera a la persona des d'una perspectiva holítistica, considerant que és un ser complet, dinàmic, canviant i complex, capaç d'aprendre a gestionar els seus pensaments, emocions i conductes front els reptes que presenta la vida. La seva voluntat rau en acompanyar les persones en el seu procés d'autodescobriment i aprenentatge de la pràctica de l'acceptació incondicional per alleugerir o fer remetre el seu malestar emocional. Compagina la seva tasca de terapeuta en un centre de secundària amb l'acompanyament d'alumnes amb dificultats educatives especials en el procés d'ensenyament i aprenentatge.

Daniela Agudelo Sánchez

Psicologia

Graduada en Psicologia. Màster en Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació Cognitiva

Psicòloga formada en neuropsicologia clínica per l’hospital de neurorehabilitació Institut Guttmann de Badalona. Especialitzada en l’avaluació i rehabilitació neuropsicològica de pacients amb deteriorament cognitiu derivat del dany cerebral adquirit, la demència, l’envelliment, la salut mental i les alteracions dels diferents trastorns del desenvolupament infantil. Actualment és investigadora predoctoral de la Universitat de Barcelona, on treballa en la recerca de teràpies combinades rehabilitadores en pacients amb infart cerebral (ICTUS). Les seves tècniques se centren en utilitzar estratègies actuals d’intervenció cognitiva de restauració, compensació, adaptació a l’entorn i psicoeducació. Treballa des d’una perspectiva holística, realitzant una rehabilitació integral, abordant aspectes cognitius, conductuals, emocionals, funcionals i socials. Amb l’objectiu de promoure la recuperació de les funcions cerebrals alterades i millorar la capacitat funcional i el benestar emocional de les persones.

Sílvia Forcadell Marco

Fisioteràpia

Graduada en Fisioteràpia especialitzada en Tècnica Neuromuscularesquelètica

Professional referent en rehabilitació funcional individualitzada per a tot tipus de patologies traumatològiques (esquinços, fractures, artrosi, sobrecàrregues musculars, dolor lumbar i cervical…) i neurològiques (AVC, parkinson, esclerosi múltiple, paràlisi cerebral infantil…). Servei de taules personalitzades d'exercicis, d'estiraments i d'higiene postural, per tal de prevenir o disminuir el dolor de qualsevol tipus.

Isabel Miguel Suárez

Fisioteràpia

Graduada en Fisioteràpia, especialitzada en readaptació a l'activitat física i l'esport

Professional especialitzada en tractaments personalitzats dirigits a nivell preventiu, d’intervenció aguda i rehabilitador de lesions esportives. Tractaments de lesions derivades de l’activitat diària i traumatismes. Teràpies de manteniment grupals per a gent d’avançada edat amb rics de caigudes. Realització de tècniques manuals musculars, facials amb ganxos de fibrinòlisis i ventoses i tractament de punts gallet amb punció seca i digital. Prescripció de programes d’exercicis amb recuperació funcional propioceptiva. Embenats funcionals, kinesiotape i en constant formació per optimitzar els resultats i millorar els temps de recuperació dels pacients.

Roser Subirats Barberà

Dietètica

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments

Professional amb més de 10 anys d'experiència i formació en el món de la nutrició i la salut. Treballa els àmbits de la nutrició clínica, la restauració col·lectiva i la promoció per a la salut, especialment de nens i adolescents, ja que ha estat durant quatre anys la responsable i coordinadora local d'un programa de salut infantil per a la prevenció de l'obesitat.

Noèlia Belmonte Curto

Pedagogia

Graduada en Pedagogia, especialitzada en habilitats comunicatives dels infants

Professional especialitzada en trastorns de l'aprenentatge, tècniques d’estudi, reforç educatiu, orientació educativa, dificultats de lectoescriptura i de càlcul. Acompanyant durant tot el procés d’ensenyament i aprenentatge. Professional amb experiència en diferents àmbits educatius, treballa amb nens i joves per tal d'ajudar-los en el seu procés d'aprenentatge.

Zoraida Soldado Esteban

Pedagogia

Graduada en Pedagogia, especialitzada en Pedagogia Terapèutica i Orientació Educativa

Professional referent per a proporcionar als usuaris els aprenentatges, les eines i les estratègies necessàries per aprendre. Realitza reeducacions en aquests àmbits: alteracions de la lectoescriptura, alteracions de l'expressió oral, alteracions de les capacitats cognitives bàsiques i complexes, trastorns d'aprenentatge, aspectes conductuals, tècniques d'estudi i orientació educativa.

Joana Pardo Pons

Logopèdia

Diplomada en Logopèdia. Graduada en Educació Infantil

Professional en l'àmbit educatiu i lingüístic, proporciona als nostres usuaris les eines per millorar qualsevol tipus de trastorn de la comunicació. Treballa per tal de solucionar alteracions en la parla, la veu i la lectoescriptura, així com la necessitat d'estimulació del llenguatge.

Sandra Llorca Costa

Logopèdia

Graduada en Logopèdia. Tècnica superior en Interpretació de Llengua de Signes

Professional en l'àmbit lingüístic, s'encarrega de la prevenció, la detecció i l'avaluació de les alteracions de la comunicació, del llenguatge, de la parla, de l'audició i de les funcions orals associades (com la respiració, la masticació o la deglució, per exemple).

Marina Sancho Castells

Administració

Tècnica en Gestió Administrativa

Tot i treballar gairebé sempre en el món de l'hosteleria, amb els pas dels anys es va adonar que no era allò que volia fer la resta de la seva vida. Així que, fa un parell d'anys, va decidir tornar a l'institut i formar-se en Gestió Administrativa. La seva feina Be Well se centra en ser el primer contacte amb els nostres clients i usuaris, en la gestió d'agendes i en tot allò relacionat amb la comptabilitat. Li agrada el tracte permanent amb la gent, especialment els més menuts, que sempre aconsegueixen sorprendre-la amb algun comentari ingeniós.

TOP